0

Дамска Еластична Памучна Маркова Тениска Russell

България, Пловдив
Публикувано преди 1 година
Обява #29
ПРЕМИУМ
18.00 лв.
Състояние: Ново
Тип: Продавам
Дамска Еластична Памучна Маркова Тениска Russell
България, Пловдив,
Публикувано преди 1 година

Описание

Дамска Еластична Памучна Тениска Russell

Дамска Еластична Памучна Тениска Russell специално създадена за да подчертава дамската фигура. Наклонени ръкави за по-удобно носене. Направена от 100% натурално еластичен памук.

Състав: 100% памук

Плътност: 180 гр./м2

Пране и сушене: перална машина при 40 ° C

Модата и нуждата налага всяка жена да има в гардероба си тениска с къс и дълъг ръкав. Изработена от 100% памук за оптимален комфорт, Дамска Еластична Памучна Тениска Russell, може да е още по - луксозна с щампа по Ваша идея. Може да напишете текст, да изберете от нашите многобройни щампи или да качите Ваша идея. За да направите качествена щампа е желателно качената снимка да бъде минимум 1000 по 1000 пиксела. След като направите Вашата поръчка наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви. Ако има нещо което не сте успели да направите в нашия онлайн дизайнер ние ще Ви съдействаме за да направите желаният от Вас продукт.

При печат върху тази тениска не се ползва бяло мастило. Имайте това в предвид при направата на вашите дизайни. Печата се извършва на фолио, което се апликира на тениската. Фолиото е леко гумирано. Ако не може да се справите сами с нашият онлайн дизайнер, то се свържете с нас за да Ви помогнем. Може да ни изпратите Вашата идея, снимка на: kyk0@archon7ltd.com , или на Viber , или на фейсбук страницата ни. След като изработим дизайна с изпратените от Вас снимки, текст, ще Ви го изпратим за одобрение преди да преминем към изработка.

РАЗМЕР ГРЪДНА ОБИКОЛКА ДЪЛЖИНА
S 81.0 сантиметра 54.0 сантиметра
M 87.0 сантиметра 56.5 сантиметра
L 93.0 сантиметра 59.0 сантиметра


Прането е до 30 градуса, като тениската трябва да е обърната с лицето навътре. Всички дрехи от памук или синтетика се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средно висока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява електроенергия и удължава живота на дрехите.

Потребителите, които искат продукт, модерен и удобен за носене, все по-често търсят и избират високото качество на Russell .Russell е перфектният избор за специални поводи и за райони, където се изисква лидер на високо качество на дрехите. Например: туризъм, курсове, концерти, спортни събития и срещи за обучение. Russell e, компания, която държи на качеството на всеки свой продуктт
KYK0-Онлайн Магазин
0 votes
Изпрати Съобщениедо абоната

 

Свържи се с Продавача

    user-avatar
    Фирма
    Регистриран на 9. Feb 2017
    Позволени Разшрения png,gif,jpg,jpeg.
    Максимална големина: 20.5Mb.

    Коментари

    Въпрос? Нуждаете се от повече информация? Ако искате да зададете въпрос? Добавяне на нов коментар ...
    Задавайте въпроси свързани само c тази обява.
    Коментарите се модерират.
    Добави коментар
    18.00 лв.
    Свържи се с Продавача 087825xxxx

    Информация за Потребителят

    KYK0-Онлайн Магазин-avatar
    KYK0-Онлайн Магазин

    Местоположение

    България, Пловдив
    Център