0

Модулни локални пречиствателни станции

България, Варна
Публикувано преди 2 седмици
Обява #1285
по договаряне
Състояние: Ново
Тип: Продавам
Модулни локални пречиствателни станции
България, Варна,
Публикувано преди 2 седмици

Описание

Технологията на аеробно пречистване на отпадъчни води BioCleaner® е едно много модерно и ефективно постижение на чешки учени, които са успели да постигнат високи показатели на пречистване на водата без натрупване на утайки. Това прави Биологичните пречиствателни станции за отпадъчни води с технология BIO CLEANER най-практичните и предпочитани пречиствателни съоръжения през последните години на три континента.

Пречиствателните станции с технология BioCleaner® са един готов продукт, който се доставя без да се правят каквито и да било корекции и е в един съд от висококачествен дебел полипропилен. В този съд е инсталирана и предварително тествана от фирмата производител Envi pur самата технология. Съоръжението е придружено от всички необходими документи и европейски сертификати както за технологията, така и за всички останали компоненти, които са комплектовани с него. Работи на ток, но е много икономично, а управляващия модул е компютърна единица, която се поставя извън съоръжението и дава възможност за неговата настройка да работи с по-голяма или по-малка натовареност.
Като основно преимущество на Пречиствателните станции с технология BioCleaner®, се признава липсата на каквито и да било миризми и натрупването на утайки, които при други съоръжения от този тип налагат често изпомпване за почистване и неприятни ангажименти.
Освен това в резултат на чисто аеробния процес на пречистване, в тези съоръжения не се налага добавяне на микроорганизми или други консумативи за поддържане на тяхната ефективност. Това е от огромно значение при сгради, в които живеят повече хора защото няма нужда от редовна и постоянна ангажираност на човек за поддръжката им. Като единствен ангажимент на живущите в сградата остава профилактиката на пречиствателното съоръжение, която се извършва един път на 4 години и се състои в подмяна на водата. Пречистената вода може да се използва за поливане, но може и да се зауства в дере, река или да попива в почвата чрез попивен кладенец. ®. За повече информация, снимков и видеоматериали, може да посетите сайта на фирмата: http://hg-sons.com/
Оферта за определен модел, може да поискате на : http://hg-sons.com/kontakti.html


hgsons
0 votes

Youtube video

Изпрати Съобщениедо абоната

 

Свържи се с Продавача

  user-avatar
  Фирма
  Регистриран на 26. Jul 2018
  Позволени Разшрения png,gif,jpg,jpeg.
  Максимална големина: 20.5Mb.

  Коментари

  Въпрос? Нуждаете се от повече информация? Ако искате да зададете въпрос? Добавяне на нов коментар ...
  Задавайте въпроси свързани само c тази обява.
  Коментарите се модерират.
  Добави коментар
  по договаряне
  Свържи се с Продавача 088677xxxx

  Информация за Потребителят

  hgsons-avatar
  hgsons

  Местоположение

  България, Варна
  Http://hg-sons.com/